CENTRE DE CONEIXEMENT DE LA SEGURETAT

Centre de Coneixement de la Seguretat

Centre de Coneixement de la Seguretat
El Centre de Coneixement de la Seguretat (CCS) està especialitzat en l’àmbit de la seguretat.

 • Recull, organitza i posa a disposició del públic la informació bibliogràfica i documental relativa a la seguretat;
 • Dóna suport a les activitats de docència, aprenentatge i recerca de l'Institut
 • Col·labora en la difusió de la recerca de l'Institut

El CCS és membre de la World Criminal Justice Library Network. Aquesta xarxa té la missió de promoure l’intercanvi d’informació relativa a la seguretat i la justícia criminal, i també la col·laboració de serveis d'àmbit mundial entre els centres especialitzats que en formen part.

Destinataris:
És obert als operadors que integren el sistema de seguretat pública de Catalunya (els professionals de la Policia de Catalunya, dels cossos de prevenció i extinció d'incendis i de salvaments, dels cossos de protecció civil i del Cos d'Agents Rurals), els investigadors acreditats i persones externes autoritzades.

També en són usuaris tots els membres de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya: estudiants, personal docent i personal d’administració i serveis.

 • Serveis  

  Atenció personalitzada, préstec personal i interbibliotecari, recerca personalitzada de documentació, consulta de bases de dades especialitzades, accés a Internet, autoservei de reprografia, visites guiades.


  Catàleg propi del Centre de Coneixement de la Seguretat, integrat dins el Catàleg de Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG).


  Fons documental
  Fons documental general, fons local, hemeroteca, cartoteca i accés als repositoris RACO i RECERCAT.

El CCS elabora i difon productes documentals: sumaris de revistes, dossiers temàtics i novetats bibliogràfiques per àmbits temàtics.


Formulari de consulta del centre de documentació i de sol·licitud de préstec interbibliotecari (per a biblioteques i centres de documentació).Accés al Delicious de l’ISPC i a altres centres de documentació sobre seguretat.

Comentarios

Entradas populares de este blog

AMBITO COMPETENCIAL GUARDAS RURALES ANTES GUARDAS PARTICULARES DEL CAMPO

El expresidente del Gobierno y presidente de la Fundación FAES, José María Aznar “Los fundamentos de una España moderna, que no renuncia a sí misma ni a ser una de las mejores democracias del mundo”

Un grupo de siete grafiteros ha agredido a unos vigilantes de seguridad habilitados del metro de Barcelona TMB en la estación de Can Vidalet, de la linea 5